در طول 40 سال از انقلاب اسلامی صورت گرفت؛
افزایش رشد متوازن شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی
مدیرعامل شركت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی از افزایش رشد متوازن شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی در 40 سالگی انقلاب اسلامی، خبر داد.
در طول 40 سال از انقلاب اسلامی صورت گرفت؛
افزایش رشد متوازن شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی
مدیرعامل شركت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی از افزایش رشد متوازن شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی در 40 سالگی انقلاب اسلامی، خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شركت شهرکهای صنعتي استان خراسان رضوی، مسعود مهدی زاده مقدم در نشست شورای معاونین، اظهار کرد: دهه مبارک فجر فرصتی برای یادآوری ارزش های بنیادین انقلاب اسلامی و آن حماسه ها و ایثارگری ها بوده و امسال در چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، بیش از40 ویژه برنامه در شهرکها و نواحی صنعتی استان آماده شده و در حال انجام است.
وی افزود: یکی از اولویتهای مهم شهرکهای صنعتی تجهیز و تکمیل زیرساختهای عمرانی بوده که برای سرمایه گذاران اهمیت دارد و باعث استقبال آنها شده و با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسب استان، شهرکها و نواحی ایجاد می شود که در این خصوص از تمام ظرفیتها درجهت حضور سرمایه گذاران برای ایجاد واحدهای صنعتی و تولیدی استفاده شده و رشد متوازنی در 40 سالگی انقلاب اسلامی شکل گرفته است.
16 طرح صنعتی با سرمایه گذاری 3449 میلیارد ریال
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی، بیان کرد: در دهه مبارک فجر امسال و با حمایت های صورت گرفته، 16 طرح صنعتی با سرمایه گذاری 3449 میلیارد ریال در شهرکها و نواحی صنعتی استان افتتاح خواهند شد.
وی افزود: راه اندازی و توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی یکی از اولویت ها و برنامه های اصلی ما بوده و هست و در همین راستا زیرساخت ها به صورت برنامه ریزی شده انجام می شود تا صنعتگران دغدغه ای در این خصوص نداشته و روند استارت شروع کار آنها با سرعت بیشتری صورت پذیرد.
مهدی زاده مقدم ادامه داد: بخش خصوصی حضور مطلوبی در روند سرمایه گذاری ها در شهرکها و نواحی صنعتی داشته و این حضور منجرب به تولید و اشتغال زایی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی، گفت: 4 واحد در شهرک صنعتی چناران، 2 واحد در شهرک صنعتی کاویان، 2 واحد در شهرک صنعتی عطار، 3 واحد در شهرک صنعتی گناباد، 1 واحد در شهرک صنعتی بردسکن، 1 واحد در شهرک صنعتی تربت جام، 1 واحد در شهرک صنعتی چرمشهر، 1 واحد در شهرک صنعتی ماشین ابزار و 1 در شهرک صنعتی کلات با کاربری غذایی ، فلزی ، شیمیایی ، نساجی ، برق و الکترونیک وکانی غیرفلزی فعالیت خود را در دهه مبارک فجر شروع خواهند کرد و با بهره برداری این واحدهای صنعتی و تولیدی، زمينه اشتغال 581 نفر فراهم خواهد شد.
وی تصریح کرد: حمایت از تولید از رویکردهای اصلی ما در مسیر تحقق اهداف اقتصادی به خصوص اقتصاد مقاومتی بوده و ازاین رو واحدهای صنعتی و تولیدی با حمایت هایی در بخش های زیرساختی ازجمله تأمین آب، برق، گاز و مخابرات به بهره برداری می رسند.
افتتاح 7 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی
مهدی زاده مقدم با اشاره به تکمیل و افتتاح پروژه های عمرانی، ادامه داد: از دیگر مباحث مهم ما در ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، افتتاح 7 پروژه عمرانی در حوزه زیرساختی برق، راه و ابنیه و روشنایی با هزینه بالغ بر 30 میلیارد ریال در شهرکها و نواحی صنعتی استان خراسان رضوی است.
وی افزود: دهه مبارک فجر فرصت بسیار مناسبی برای نشان دادن خدمات و دستاوردهای نظام انقلاب اسلامی در تمام حوزه ها و بخش ها است و همه باید تلاش کنیم تا به بهترین نحو ممکن تبیین شود.
مهدی زاده مقدم عنوان کرد: تکمیل و توسعه متوازن زیرساخت های عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی و تسهیل و تمهید حمایتی از صنایع کوچک از وظایف اصلی و اولویت های مهم ما بوده تا با فراهم کردن آنها، امنیت حضور سرمایه گذاران برای احداث و راه اندازی واحدهای صنعتی و تولیدی و سرمایه گذاران صنعتی در راستای تولید ملی و اشتغال مولد مهیا شود.
مهدی زاده مقدم تصریح کرد: استان ظرفیت های مناسب اقتصادی فراوانی دارد و با هم افزایی و انجام برنامه های مشترک با سایر دستگاه ها، زمینههای سرمایهگذاری بیشتر فراهم و از ظرفیتها بخوبی در راستای تولید واشتغال پایدار استفاده شود.
افزایش سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان
مدیرعامل شرکت شهرکهاي صنعتی استان خراسان رضوی، گفت: امسال 172 قرارداد با سرمایه گذاران برای راه اندازی واحد صنعتی منعقد و 72 هکتار زمین واگذار شد، همچنین 59 طرح با سرمایه گذاری 100 میلیارد ریال و اشتغالزایی برای 981 نفر در شهرکها و نواحی صنعتی استان به بهره برداری رسید.
وی اظهار داشت: همچنین امسال 11 واحد کارگاهی آماده و مجهز در شهرکها و نواحی صنعتی استان به سرمایه گذاران واگذار شد، ضمن اینکه از 287 واحد کارگاهی اماده در استان تاکنون 272 واحد در شهرکها و نواحی صنعتی به سرمایه گذاران واگذار شده است.
وی بیان کرد: این شرکت از سال 1364 در استان راه اندازی شد و در سال 1384 در پی ادغام سازمان صنایع کوچک با شرکت شهرکهای صنعتی، معاونت صنایع کوچک نیز به آن ملحق گردید.
مهدی زاده مقدم ادامه داد: در سال 1367، سه شهرک و ناحیه صنعتی در خراسان وجود داشت که این تعداد امروز به 48 شهرک و ناحیه صنعتی رسیده که در 40 مورد از آن زمین برای راه اندازی واحد صنعتی در حال واگذاری است.
مهدی زاده مقدم افزود: اراضی تحت اختیار شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی هشت هزار و 600 هکتار است که عملیات اجرایی در پنج هزار و 400 هکتار آن انجام گرفته که از این میزان 600 هکتار به واحدهای صنعتی تعلق دارد.
وی افزود: سهم این شرکت از کل آب صنعتی استان 14 صدم درصد است اما این شرکت به ازای برخورداری هر یک لیتر در ثانیه برای 83 نفر اشتغال ایجاد کرده در حالی که متوسط کشوری در این زمینه 55 نفر است.
مهدی زاده مقدم با بیان اینکه 500 هزار مترمکعب در ساعت ظرفیت تامین گاز در شهرکهای صنعتی است، افزود: هم اکنون 34 شهرک صنعتی از گاز و 22 شهرک مجهز به فیبرنوری هستند که تا پایان امسال شهرکهای دارای گاز به 37شهرک و شهرکهای دارای فیبرنوری به 28 شهرک می رسد.
وی اظهار داشت: این شرکت به ازای واگذاری هر هکتار زمین به واحد صنعتی برای 54 نفر شغل ایجاد کرده در حالی که متوسط کشوری در این زمینه 42 نفر است، این شرکت به ازای دریافت هر یک مگاوات برق برای 116 نفر شغل ایجاد کرده در حالی که متوسط کشوری در این زمینه 95 نفر است
وی تسهیل امور صنایع کوچک، اعمال سیاست های حمایتی نظیر شکل گیری کسب و کارهای کوچک و متوسط و توسعه مدلهای خوشه ای را از دیگر اقدامات شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی برشمرد.
مهدی زاده مقدم گفت: تاکنون 20 شبکه کسب و کار در خراسان رضوی شناسایی و پنج شبکه منجر به تشکیل خوشه صنعتی شده است که مطالعات این خوشه ها به اتمام رسیده و در حال توسعه هستند.
مهدی زاده مقدم، راه اندازی پنج شرکت مدیریت صادرات برای ارائه خدمات مشاوره ای در حوزه بازاریابی و فروش در شهرکهای صنعتی، ایجاد سه کنسرسیوم در حوزه تجهیزات پزشکی و ماشین سازی و ساختمان را از دیگر اقدامات این شرکت دانست.
وی بیان کرد: ایجاد شهرک صنعتی فناوری های برتر از مصوبات سفر امسال رئیس جمهوری به خراسان رضوی بود که در این راستا کارخانه خانه سازی مستقر در جاده مشهد – چناران متعلق به وزارت راه و شهرسازی به این شرکت واگذار شد تا با راه اندازی این شهرک زمینه استقرار شرکت های دانش بنیان فراهم شود.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خراسات رضوی گفت: پیگیر هستیم امسال در قانون بودجه سهمی از درآمدهای مربوط به 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده که واحدهای تولیدی به دهیاری ها و شهرداری ها پرداخت می کنند، به شرکت شهرکهای صنعتی نیز تعلق گیرد تا اعتبار مناسبی برای توسعه زیرساختهای شهرکها فراهم شود.
وی افزود: براساس قانون باید مدیریت شهرکها به شرکت های خدماتی واگذار شود که تاکنون 16 شهرک و ناحیه صنعتی در خراسان رضوی به شرکت های خدماتی واگذار شده است.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهاي صنعتی استان خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: هم اکنون 45 درصد از صنایع، 40 درصد از اشتغال صنعتی و 24 درصد از سرمایهگذاری استان در شهرکها و نواحی صنعتی استان خراسان رضوی قرار دارد که با 48 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و 40 شهرک فعال زمینه استقرار 2570 واحد صنعتی را با اشتغال 74 هزار و 156 نفر فراهم کرده است.
نظر دهید