ارتباط با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران

آدرس: تهران، خیابان ولی عصر، بالاتر از میدان ونک، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک 10

کدپستی: 1994768351 - صندوق پستی: 15875/4473

تلفن : 30 ـ 88770921 - فکس : 88770800

پست الکترونیک : info@isipo.ir

توجه : آدرس و تلفن های فوق متعلق به سازمان مرکزی می باشد

جهت دریافت اطلاعات تماس شرکت شهرک های صنعتی استانی  بر روی لینک زیر کلیک نمایید

اطلاعات تماس شرکت شهرک های صنعتی استان ها

 

  • 1398/04/16 - 16:11
  • - تعداد بازدید: 169
  • - تعداد بازدیدکننده: 77
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZGk8

۲۰ هزار میلیارد تومان برای تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی درنظر گرفته‌ شد

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که ۲۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای سیاست‌های وزارت صمت در استان‌ها منظور شده است، گفت: ۵۰ درصد این مبلغ برای سرمایه در گردش واحدهای تولیدی درنظر گرفته‌ شد.


معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که ۲۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای سیاست‌های وزارت صمت در استان‌ها منظور شده است، گفت: ۵۰ درصد این مبلغ برای سرمایه در گردش واحدهای تولیدی درنظر گرفته‌ شد.


 


به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران، محسن صالحی‌نیا در گفت‌وگو با خبرگزاري مهر ضمن بیان این‌که با وجود تحریم و علی‌رغم تهدیدات دشمن، فرصت‌هایی مناسب برای رونق تولید ایجاد شده است، اظهار داشت: در شرایط فعلی می‌توان کالاهای مورد نياز بازار را تولید و برای آن برنامه‌ریزی‌های لازم را درنظر گرفت؛ زیرا مطمئن هستیم مشتری چه در داخل یا خارج کشور پای تولیدات ایستاده و با خرید خود از آن حمایت می‌کند.


 


وی افزود: امروز اگر تأمین و تدارک مناسب از نظر مواد اولیه و نقدینگی را داشته باشیم، در فروش محصولات به‌صورت نیازهای داخل و صادرات محدودیت‌های سال قبل را نخواهیم داشت. بنابراین برای تولید نیازمند تدارک مناسب در وهله نخست هستیم که بخش عمده آن به تأمین نقدینگی برمی‌گردد.


 


رئيس هيأت مديره و مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران با بیان این‌که طبق تبصره ۱۸ قانون بودجه، منابعی به‌صورت ترکیبی شامل صندوق توسعه ملی و منابع داخلی بانک‌ها برای تأمین نقدینگی وجود دارد، اضافه كرد: این منابع برای چهار هدف‌گذاری سرمایه در گردش، نوسازی، بازسازی و اصلاح واحدهای تولیدی، تکمیل طرح‌های نیمه‌ تمام، عارضه‌ یابی کسب‌ و کار به‌صورت بلاعوض پیش‌بینی‌ شده است.


 


صالحی‌نیا تصریح کرد: در سطوح استانی از این منابع ترکیبی در فاز نخست ۲۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی‌ شده است که ۵۰ درصد آن برای سرمایه در گردش و ۲۵ تا ۳۰ درصد به‌ منظور نوسازی و ۲۰ درصد در راستای تکمیل واحدهای نیمه‌ تمام منظور خواهد شد.


 


وی افزود: واحدهایی که در این چهار هدف و سیاست کاری اصلی وزارت صمت دارای مشکلاتی هستند، می‌توانند در سامانه بهین یاب مشکل خود را مطرح کنند تا در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها اگر بدهی معوق داشته باشند، مسائل و معضلات آن‌ها بررسی و موانع رفع شود.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 6652
کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1398/04/16 16:11
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:26

بازدید امروز:12425

بازدید این صفحه:14

بازدید‌ کل:2317

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: