ارتباط با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران

آدرس: تهران، خیابان ولی عصر، بالاتر از میدان ونک، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک 10

کدپستی: 1994768351 - صندوق پستی: 15875/4473

تلفن : 30 ـ 88770921 - فکس : 88770800

پست الکترونیک : info@isipo.ir

توجه : آدرس و تلفن های فوق متعلق به سازمان مرکزی می باشد

جهت دریافت اطلاعات تماس شرکت شهرک های صنعتی استانی  بر روی لینک زیر کلیک نمایید

اطلاعات تماس شرکت شهرک های صنعتی استان ها

 

  • 1399/02/27 - 08:28
  • - تعداد بازدید: 141
  • - تعداد بازدیدکننده: 141
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Zxs9
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و وبویراحمد خبر داد

جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در محل واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی یاسوج 3 (فرودگاه )، یاسوج1 تشکیل شد

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه وبویراحمد : بازدیدهای میدانی از واحدهای صنعتی و تولیدی یکی از رویکردهای مهم درآشنایی با میزان توانمندیها، ظرفیتها و پتانسیل ، احصا و شناسایی ضعف‌ها و آسیب‌های تولید است که با نگاه ویژه مدیران به صنعت راهکار های اجرایی در برون رفت از مشکلات ارائه می شود.

photo_2020-05-16_08-54-05.jpg

 به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد، بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد  و تشکیل جلسه کارگروه با حضور  مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان، رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان و اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ، روسای بانکهای عامل کشاورزی، سپه ، ملی ، رفاه کارگران در واحدهای تولیدی سرکه سیب خانم توحیدی،سردخانه نگهداری موادغذائی برم سبز،بسته بندی سبوس غلات، گل زرشک مارگوندر شهرک صنعتی یاسوچ 3 و صنایع غذائی ساورز در شهرک  یاسوج 1  با هدف آشنایی با میزان توانمندیها ، ظرفیتها و پتانسیل همچنین  شناسایی ضعف‌ها ، آسیب‌ها ، ارتقاء سطح کمی و کیفی تولید ، کاهش و رفع موانع ، اتخاذ و تصمیم راهکارهای عملیاتی و اجرایی در حل مشکلات و تامین مالی، اعتلای صنعت و اشتغال پایدار این واحدها با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان صورت پذیرفت.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید در شهرک صنعتی یاسوج 3 گفت : این بازدیدها رویکرد جدیدی است که نگاه مدیران به صنعت را تغییر و نسبت به توسعه عمیق تر می‌کند و مدیران از نزدیک با موانع، مشکلات و آسیب‌های تولید مواجه شده که با ارائه و تصویب راهکارهای متناسب با هر واحد  بسیاری از موانع تولید مرتفع می شود که امیدواریم این حرکت اجرایی و عملیاتی گام مثبتی بر کاهش موانع تولید، ارتقا و جهش درتولید استان باشد.

 سیدهاشم موسوی بازديدهاي ميداني از واحدهاي صنعتي  و احصاء مشکلات را  مهم برشمرد واظهار داشت:  بازدید میدانی و دیدار چهره به چهره با مدیران واحدهای تولیدی به‌صورت دوره ای و مستمردر دستور کار اجرا قراردارد و مطالبات تولیدکنندگان در این بازدیدهای میدانی ثبت و مورد پیگیری قرار گرفت .

رئیس سازمان صمت استان کهگیلویه و بویراحمد نیزکارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را  یکی از کارگروههای موثر استان برشمرد و گفت: با بازدید میدانی مسولین ذی ربط استان  مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان احصا و این روند تاکنون به تصمیم‌های مناسب و راهگشا منجر شده است.

حسین پور اضافه کرد :  حفظ واحدهای موجود ، تثبیت اشتغال و احياي واحدهاي نيمه راكد و بازگرداندن آنها به چرخه تولید جزء برنامه هاي اولويت داردر  است و در اين زمينه به توفيقات خوبي دست يافته ايم.

در ادامه مهندس صمیمی دوست با تاکید سیاستهای ابلاغی دولت در راستای رفع مشکل واحدهای تولیدی افزود : برای رفع بخشی از مشکلات واحدهای تولیدی استان در کنار کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، با حضور دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان به صورت هفته‌ای بازدیدهای میدانی از شهرک‌ها و نواحی صنعتی داریم  تا علاوه بر ایجاد و تقویت روحیه تعامل بین بخش خصوصی و دولتی بتوان با پیگیریهای  لازم مشکلات تولیدکنندگان را مرتفع نماییم

معاون هماهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد دراین جلسه رسیدگی به مشکل  واحد تولیدی  وصنعتی  بالان صنعت با اشاره به اینکه  فرایند علم مدیریت بر مبنای حل مشکل است اضافه کرد :  باتوجه به اینکه مهمترین موضوع در تصمیم گیری های اقتصادی واحدهای تولیدی زمان است،لذا ضرورت دارد تا  بانکهای عامل  با دید واقع بینانه همچنین ارایه زمینه سازی لازم و راه حل  های مناسب  و قابل قبول نسبت به این واحد و  صنایع مشابه گره گشایی نمایند.

وی افزود: آنچه حائز اهمیت است اینکه ضرورت داد تا  فرهنگ حمایت از محصول بومی و  داخلی استان نهادینه شود در این صورت شاهد جهش تولید و اشتغال استان  خواهیم بود و تولید کننده نیز بر اساس تعهدی که دارد محصولات را با بهترین کیفیت در اختیار مصرف کننده قرار می‌دهد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 10292
کلمات کلیدی

تصاویر

photo_2020-05-16_08-47-47.jpg photo_2020-05-16_08-50-52.jpg photo_2020-05-16_08-50-52.jpg

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1399/02/27 08:28
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:11

بازدید امروز:9674

بازدید این صفحه:26

بازدید‌ کل:855

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: