ارتباط با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران

آدرس: تهران، خیابان ولی عصر، بالاتر از میدان ونک، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک 10

کدپستی: 1994768351 - صندوق پستی: 15875/4473

تلفن : 30 ـ 88770921 - فکس : 88770800

پست الکترونیک : info@isipo.ir

توجه : آدرس و تلفن های فوق متعلق به سازمان مرکزی می باشد

جهت دریافت اطلاعات تماس شرکت شهرک های صنعتی استانی  بر روی لینک زیر کلیک نمایید

اطلاعات تماس شرکت شهرک های صنعتی استان ها

 

  • 1398/05/03 - 08:00
  • - تعداد بازدید: 92
  • - تعداد بازدیدکننده: 92
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZVp8
استاندار اصفهان در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی شهرک صنعتی بزرگ اصفهان :

رفع موانع تولید و حمایت از فعالان اقتصادی مهمترین اولویت استان است

عباس رضایی استاندار اصفهان در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی شهرک صنعتی بزرگ اصفهان، رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را یک اولویت مهم در استان اصفهان دانست و گفت: در جنگ اقتصادی نیازمند قوانین و مقررات جنگی و تسهیل شده هستیم

استاندار اصفهان در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی شهرک صنعتی بزرگ اصفهان :

 رفع موانع تولید و حمایت از فعالان اقتصادی مهمترین اولویت استان است

عباس رضایی استاندار اصفهان در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی شهرک صنعتی بزرگ اصفهان، رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را یک اولویت مهم در استان اصفهان دانست و گفت: در جنگ اقتصادی نیازمند قوانین و مقررات جنگی و تسهیل شده هستیم که متأسفانه تا حدودی بعضی از سازمان‌ها و نهادهای متولی صنعتی و اقتصادی کشور با آن هماهنگ نشده اند؛ هر چند در سطح کلان کشور و سران سه قوه جلساتی برای رفع موانع تولید برگزار می‌شود، ولی نیازمندیم دستگاه‌های متولی همچون بانک‌ها ضوابط و مقررات جدیدی برای رفع موانع تولید در این شرایط اقتصادی فراهم آورند.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان، عباس رضایی در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی شهرک صنعتی بزرگ اصفهان، که با حضور محمد جواد بگی مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شریف  شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی ، اسفندیار تاجمیری فرماندار شاهین شهر و میمه  وجمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار شد اظهار داشت: رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در استان اصفهان یک اولویت مهم است، به همین منظور اعلام می‌کنم تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی استان برای بیان مشکلات و دیدگاههای خود یکشنبه هر هفته از ساعت 15 الی 18 بدون هیچ وقت قبلی می‌توانند در استانداری حضور داشته باشند. بنده و مدیران استانداری در این دیدارها تمام سعی خود را خواهیم کرد که مشکلات آن‌ها را برطرف کنیم.

وی افزود: بنده به شخصه پیگیر حل مشکلات استان و انعکاس آن به مقامات کشور هستم. به همین دلیل است که در هفته گذشته رئیس کل بانک مرکزی را به اصفهان آوردیم و از نزدیک ایشان را در جریان مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی و اقتصادی قرار دادیم. استاندار اصفهان تصریح کرد: در این جلسه که با حضور آقای همتی برگزار شد 26 گروه به نمایندگی از گروه‌های مختلف تولیدی و اقتصادی مشکلات استان را بیان کرده و خوشبختانه بخش اعظمی از این مشکلات رفع شد و قرار است تا هفته آینده وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز به استان اصفهان برای بررسی مشکلات و رفع آنها سفر کند.

عباس رضایی تصریح کرد: بدون تردید بانک‌ها باید حمایت بیشتری از صنایع و تولیدکنندگان اقتصادی داشته باشند. ولی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی باید این نکته را در نظر داشته باشند که دیگر نمی‌توانند آن مقدار ارزی را که می‌خواهند از بانک‌ها دریافت کنند، باید پذیرفت دیگر قیمت ارز 4 هزار و 200 تومان نیست و تصمیم بر این است که جز ارز عمومی و ارزهایی که به مباحث کلیدی اختصاص می‌یابد، بقیه ارزهای نیمایی به زودی برداشته خواهد شد.

استاندار اصفهان گفت: اینکه بعضی از صاحبان صنایع عنوان می‌کنند که فعالیت اقتصادی در سایر استان‌ها به غیر از استان اصفهان مطلوب‌تر و راحت‌تر است یک امر اشتباه است، من برای بررسی این موضوع تیم‌های محرمانه‌ای را به سایر استان‌های کشور فرستادم، ولی در نتیجه دریافتم فعالیت اقتصادی در سایر استان‌ها همچون استان اصفهان است.

رضایی با اشاره به اهمیت حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی جهت ایجاد اشتغال، گفت: توسعه صنعت امری ضروری و مهم است، ولی آنچه در این توسعه باید مد نظر قرار گیرد آمایش سرزمینی و مطالعات تخصصی است. خیلی از فعالان اقتصادی درخواست زمین‌هایی با هکتارهای بالا می‌کنند، ولی در بررسی‌هایی که انجام می‌شود در می‌یابیم که این مقدار زمین برای اختصاص دادن به واحد صنعتی آنها بسیار زیاد است، زمین گرفتن زیاد برای صنایع یک آفت است زیرا هزینه‌های جاری آن صنایع را بالا می‌برد.

 

استاندار اصفهان خاطر نشان کرد: صنایع بزرگ برای این استان دیگر بس است، هم‌اکنون بیشترین درصد روزهای هوای ناپاک در بین استان‌های کشور را داریم و به جای احداث صنایع بزرگ نیازمند حمایت و فعال شدن واحدهای اقتصادی که رو به تعطیلی هستند، هستیم.

محمد جواد بگی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان نیز در حاشیه این بازدید از اهتمام ویژه این شرکت برای حمایت از صنایع و واحدهای تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان خبرداد و گفت:  تامین زیر ساخت های لازم برای شهرکها و نواحی صنعتی از اولویت های مهم این شرکت به منظور تحقق ایجاد رونق اقتصادی  و کمک به اشتغالزایی و افزایش درآمد سرانه استان  است.

وی شهرک صنعتی بزرگ اصفهان را یکی از شهرکهای بزرگ و موفق استان و کشور دانست و تصریح کرد: بدون شک انجام حمایت های ویژه از واحدهای تولیدی این شهرک می تواند نقش مهمی در شکوفایی اقتصاد منطقه و ایجاد اشتغال و ارزش افزوده بیشتر ایفا نموده و گام ارزشمندی در مسیر توسعه پایدار در استان خواهد بود که انجام آن در دستور کار این شرکت قرار دارد.

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان تامین آب را یکی از چالش های اصلی مدیران واحدهای تولیدی و سرمایه گذاران این شهرک در گذشته عنوان و تاکید کرد: در سال گذشته  گام های بزرگی در مسیر تامین آب مورد نیاز شهرکهای صنعتی بزرگ اصفهان و مورچه خورت برداشته شده است و شاهد رفع این مشکل در این شهرک خواهیم بود.

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 6893
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1398/05/03 08:00
footer background

ارتباط با ما

google map

آدرس:تهران، بزرگراه کردستان، خیابان عطار، خیابان نیروی انتظامی، پلاک ۱۰

تلفن:9-88770921 (021)

کد پستی سازمان: 1994768351

فکس:88770800 (021)

پست الکترونیکی:info@isipo.ir

آمار بازدید

کاربران آنلاین:25

بازدید امروز:9969

بازدید این صفحه:26

بازدید‌ کل:1170

مرورگر :

IP:

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نشانگر موس:

تغییر نشانگر موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: